Labrīt!

Izmēģināju padomu – notestēt savienojuma ātrumu ar Speedtest.net palīdzību… nu neko – baigi zolīdi:

tā ka paliekam pie vienkāršākajiem aizdomās turamajiem:
– kaste
– antivīruss
– un pievienoju vēl vienu: rūteris (šo gan var nočekot pavisam vienkārši, ‘jāiesprauž pa tiešo’ – lai ari cik tas divdomīgi izklausītos ;D bet nedaudz ir vajadzīgs laiks – slinkums IP adreses pičkāt iekšā un ārā…)

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Par šo rakstu ir saņemti 3 komentāri

1.
Teica Edijs:
2. Decembrī, 2008 gadā

Klau, a kurā galā tu aptuveni sadzīvo ar to savu Balticomu? Cik ilgi jau? Kāds tev tarifs pieslēgts, kāds ātrums bija sākuma? Es pieslēdzu Ķengaragā. It kā 15mbps ar domu, ka vajadzības gadījumā pārslēgšos uz to augstāko. Pirmās divas dienas bija stabili 30-40Mbps, jau sapriecājos. Tad nokrita uz līgumā minētajiem 15. Tad pēkšņi saruka uz 10 un es jau paliku dusmīgs. Tagad lēkā starp 10 un 20, vidēji tie līgumā minētie 15mbps jau principā arī ir, tikai tādi ne baigi stabilie. Nē nu pietiek jau, satorrentot kaut ko var, gļukojis arī nekas nav.

2.
Teica desperado:
2. Decembrī, 2008 gadā

man Purvciems. un kāds laiciņš jau būs - pusotrs gads laikam. tarifs ir 11.8, bet ātrumu, zin, ka nepateikšu no galvas, jau piemirsies, palūkošu līgumu. summāri ātrums nekad nav bijis kreņķis, ari stabilitāte ir ok. tagad tik šitā ņemšanās, bet, kā jau rakstu, izskatās dzelžu vai softa problēma, ne neta. un tev jau ar izklausās tīri pieņemami.

3.
Teica desperado:
2. Decembrī, 2008 gadā

hm. līgumā pat neko neatradu, bet pēc tā ko maksāju: Ātrums pa Latviju: Datu pieņēmšana (download) līdz 15 Mbit/sek, datu pārsūtīšana (upload) līdz 2 Mbit/sek. Ātrums pa ārzemēm: Datu pieņēmšana (download) līdz 10 Mbit/sek, datu pārsūtīšana (upload) līdz 512 Kbit/sek. nu tā :)

Izsaki savu viedokli