tieši tā! 🙂 un tas labums, manuprāt, slēpjas svētdienai (gan ne katrai, protams) raksturīgajā mierā. Tā nu es sēžu pie kastītes (klabinu šito tekstiņu), visapkārt pilnīgs miers un klusums, kuru pārtrauc tik vien kā manu domu krustošanās ap vienu darba ekseli (nu jā… reizēm nākas pastrādāt ari brīvdienās – bet viss jau ir atkarīgs no paša attieksmes pret šādu uzstādījumu, un šobrīd – neiebilstu 😉 ) un tv, kurš fonā translē olimpiādes finālu basketbolā.

ekselis normāli kustas uz priekšu, krūzē kūp avenīga tēja, amīši met iekšā gandrīz pilnīgi visu, ko izmet, spāņi ari daudz neatpaliek (lai gan kādi 8-10 acīši starpā turas uz usīšu ātrajiem punktiem) un aiz loga pavisam piemēroti apmākusies debes – pilnīgi ideāls rīts šai svētdienai 😉

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Par šo rakstu ir saņemti 5 komentāri

1.
Teica Sīkā:
25. Augustā, 2008 gadā

Es laikam tomēr palikšu pie viedokļa, ka 7dienas rītā vajag pašņākt nedaudz ilgāk kā parasti :D

2.
Teica Gugo:
29. Augustā, 2008 gadā

Nu tad vien labi ir, ka neuzaicināju tevi noskatīties basi kopā, citādi būtu vēl izjaucis svētdienas rītu:) A ko viens pats svētdienas rītā dzīvoklī tusē?:)

3.
Teica Gugo:
29. Augustā, 2008 gadā

Nu tad vien labi ir, ka neuzaicināju tevi noskatīties basi kopā, citādi būtu vēl izjaucis svētdienas rītu:) A ko viens pats svētdienas rītā dzīvoklī tusē?:) P.S. Man sestdienas rīti daudz labāk patīk - tu zini, ka nākamā dienā nav jāiet uz darbu:)

4.
Teica Sīkā:
1. Septembrī, 2008 gadā

Viņš jau tikai virtuvē viens pats tusēja 7dienas rītā :D

5.
Teica desperado:
1. Septembrī, 2008 gadā

nu jā - reizēm tie brīvdienu rīti ir tādi nedaudz aizņemti... bet tas nupat jau ne vairāk kā 4reiz gadā :) sestdienas rīts parasti gan paiet miega zīmē, jo pat ja pa nedēļu nesavācas miega iztrūkums, tad noteikti 5dien ir pailgāk naktī uzturēts acu kontakts ar ārpasauli (hm, tīri labs teiciens par negulēšanu :D )

Izsaki savu viedokli