labrīt!

Nu feins man bija moments vakardien, kad iespēros Prismā pēc saldējuma. Protams, gandrīz nekad jau neizdodas nopirkt tikai to vienu lietu, kuras dēļ veikals ticis apmeklēts. Tā nu iegadījās virzīties gar plauktu, kurā sakrāmēti biezpiena sieriņi ‘Kārums’. Un – labi, ka tā!! Jo izrādās līdzšinējās zemākās cenas vietā (19 santīmi), Prismā tagad šie atrodami par 18 santīmiem (standarta versija ar vaniļu)!! Nu, feini, atkārtošos vēlreiz, jo šamējais produkts ir baigi ok, manā skatījumā!

ko neteiksi – inflācijas spirāle, ne? 😉

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Par šo rakstu ir saņemti 6 komentāri

1.
Teica artissco:
30. Maijā, 2008 gadā

pa tv teica ka tur kaut kas nav tiirs... :D

2.
Teica noisex:
30. Maijā, 2008 gadā

Jaa ir feini :D

3.
Teica Warez:
30. Maijā, 2008 gadā

Sen jau vinji tur ir pa 18s. Meenesi vismaz. Nu preciizaak kopsh taas dienas, kad kaaruma razjotaaji pazinjoja, ka tur samazinaas cenu vai ko tamliidziigu.

4.
Teica desper:
1. Jūnijā, 2008 gadā

hm. nu tā varētu būt, jo Prismā kādu laiku nebija iznācis iegriezties. Vispār biju šokā, kad biju iegājis vienā veicī (neatceros - Beta vai Elvi vai kāds cits), a tur Kārums - 24 santīmi!!! Uzreiz izgāju no tā veikala :) un nav tīrs - nu, droši vien, tas santīms, kas zaudēts uz Kārumu piekabināts kaut kur citur ;)

5.
Teica Lapsy:
22. Augustā, 2008 gadā

drosh vien deriiguma terminjsh beidzies tpc 18sanji :D:D:D

6.
Teica desper:
24. Augustā, 2008 gadā

:) nu nē - tur ir reāli svaigi un ari garša uzreiz feina ;) starp citu, turpinot tēmu, vakar ieklīdu Stockmanā - ari tur 18s! tur gan laikam akcija šobrīd.

Izsaki savu viedokli