Nu labrīt!

Tad nu beidzot pēcfiniša pārdomas par šo pasākumu, citādi kāds vēl padomātu, ka atstiepti pedāļi skrējiena laikā vai īsi pēc tam J

Rezumējums – tas piecīts tāds figucis vien ir. Īpaši, ja skrien ar domu – galvenais ir piedalīties. Tā kā skrējienu uzsākām tā vidēji raiti (vilcējs bija pārinieks), tad pēc pirmajiem km šķita, ka iet nedaudz par strauju. Bet beigās izrādījās, ka vēl ir nedaudz pulveris aizķēries, lai no vīlandes ielas varētu ielikt vienu robu zemāk un iegruzīt finiša spurtu J Finiša laiks saskaņā ar oficiālajiem datiem ir pat baigi ok, salīdzinot ar ekspektācijām – zem 28min (salīdzinājumam – bizojienu sākot tā plānojām nu starp 30 un 40 minūtēm būtu jāieskrien).

Bet nu par ne-skriešanas lietiņām. Redz, izgājušā gadā ari pieteicos maratonam (gan 20km distancei), bet tā kā pārklājās ar SEB MTB posmu, tad nu nācās izlaist. Tomēr visā procesā plus/mīnus iekšā pabiju un no organizatoriskās puses 2007.gads patikās daudz labāk. Piemēram, reģistrējoties man paziņoja, ka numurs vēl nav izgatavots, būs saņemams tikai maratona dienā, turklāt no plkst.7.00 līdz 8.00. Protams, var jau vainot ari mani pašu, jo pēdējā atļautajā dienā nomainīju distanci, bet – paši organizētāji nosaka pēdējo maiņas dienu. Un tāpēc būtu normāli sagaidīt, ka viss notiek kā pienākas.

Otra lieta, kas nešķita pārdomāta, visas lietas notikās pēc piešķirtā numura. Nu, nācās saskarties ar grūtībām, mēģinot saņemt maratona kreklu. Un trešā – apdalīja mani, žmodziņi, nu! Izrādās, šamējie katram dalībniekam piešķīra ‘starta komplektu’ ar šādiem tādiem krāmiem iekšā. Nu ne jau tā, ka gribas tos krāmus, bet attieksme tāda nevienāda… ak jā, trešā lieta – ari finišā vai nu nebija gatavojušies uz pašu finiša sākumu vai kas, bet ari finišā paredzētā dalībnieku aplaimošana ar ūdens pudeli, biezpiena sieriņu un vēl ko tur sanāca dikti jau neveikla – viss stāvēja kastēs un gandrīz ņem pats. Manā skatījumā pasākuma kvalitāti nosaka tieši sīkumi, un tie nu šoreiz nebija līmenī.

Bet ko nu es te gruzos, ārā gandrīz spīd saule un gan jau organizētāji paši visu ievēroja un ņems vērā uz nākamo reizi 😉

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Izsaki savu viedokli