Gan tiešā izpratnē, gan ne tik tiešā. Ir jau ierasts pāris reizes gadā ķimerēties ar stundu rādītāja bīdīšanu uz priekšu un atpakaļ. Tāpat ierasts, ka iegadās dažādi vairāk vai mazāk jautri atgadījumi, lielākoties gan ar citiem, bet nu tāds iegadījās ari man pašam.
Biju centīgi sastellējis visus, vismaz visus galvenos, pulksteņus, kad šorīt no rīta, uz darbu braucot, tomēr sāku reķinā – kas, ellē, ir noticis, kā var vakar noregulēts laikrādis rādīt vēl vienu stundu agrāk? Tomēr nekādas mistikas nav, izrādās mobilais, kurš centīgi pilda ari modinātāja funkcijas, tīšām vai netīšām ir atstāts manuālajā ‘modē’, t.i. laika maiņu viņš godīgi ignorē. Tā teikt, lai jau tie jaunie skrien un lec…
Tomēr skaistajam rītam par godu ari tāda apcerīgā doma, ka ir jau nupat 1.novembris klāt… cik tur daudz un jau pirmie Ziemassvētki ari būs klāt 🙂 Tomēr nepamet sajūta, ka citus gadus šajā laikā radio jau šķindina visus džinglbellus pēc kārtas, kamērt šorīt pagaidām vēl klusums šajā frontē (vai ari nepareizais radio :D).
Un tas priecē 😉
VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Par šo rakstu ir saņemti 3 komentāri

1.
Teica sīkā:
3. Novembrī, 2010 gadā

Īpašs prieks ir tad, ja pamošanās laiks atšķiras ne gluži starp 8.00 un 9.00 no rīta, bet gan 4.00 un 5.00 no rīta ;)) Tādā pulksteņlaikā pat 5 minūtes miega liekas kā dāvana :))

2.
Teica funfun:
30. Janvārī, 2018 gadā

Laiks ir relatīvs jēdziens- no rīta tas skrien 5x ātrāk kā vakarā.

3.
Teica Alberts:
15. Septembrī, 2021 gadā

Ar laiku tas tā tiešām ir, dažreiz ilgi gaidi, kamēr paiet 10 minūtes, bet brīžiem tu pat nepamani, kā gads tik ātri paskrēja?:)

Izsaki savu viedokli