Gribi kā labāk – un bieži vien sabrauc auzās… alternatīvas? Droši vien jādara, kā tajā brīdī kārojas pašam vairāk… lai gan, ari tā varot sabraukt pa grāvjiem. Acīmredzot pareizais kārtējo reizi būs tas vidusceļš – reizēm nākas piekāpties pienākumam vai ‘pareizajiem’ soļiem, reizēm var, dažreiz, šķiet, pat – vajag, mesties kārdinājuma apskāvienos. Savukārt ar prasmi nošķirt vienu no otra raksturojas civilizācijas gudrākie īpatņi, precīzāk gan teikt – dzīvesgudrie, jo skolā samācītie fakti šite maz palīdzēs (tik daudz par teicamnieku sindromu 😀 )

Vismuļķīgāk – ka tajā konkrētajā brīdī tev šķiet – eu, šitā ir reāli pareizi un viss būs bumbās. Tomēr pēc tam ir tīīīk muļķīga sajūta, kad redzi, velns, kaut kā nav gluži kā gribējās. Un vēl tizlāk tas ir tāpēc, ka izmainīt ari vairs nekā nevar. Var jau teikt mūžu dzīvo, mūžu mācies, taču ko tad tur var iemācīties – situācijas katra no katras atšķiras, un sajūtas no ‘iekšām’ nolasīt un pareizi interpretēt – baigi nekur neiemācīsie,s – šis par to, cik atkal jākāpj uz tā paša grābekļa 😉

og, vīri un sievas, kumelīšu tēja izšņurkstināta, pamazāk jāstumjas uz gultas pusi. jumziem ari – nosapņojiet kaut ko vērtīgu, tā lai no rīta ir skaidra kāda štellīte, kura nav bijusi skaidra līdz šim ;D

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Par šo rakstu ir saņemti 4 komentāri

1.
Teica Gugo:
17. Augustā, 2009 gadā

Mēs jau katrs esam citāds, bet spiežot pēc sevis (cilvēku lielākā kļūda:)) man ir teorija: 1. izklausās, ka pats līdz galam neesi pārliecināts ko vēlies, tāpēc arī lielais messags nenāk ārā tāds kādu gribētos. Vēl viena: 2. Tu pieļāvi manu kļūdu un spriedi, ka teksts tiks uztverts tā kā tu to uztvertu, bet mēs tak i tik dažādi:) Un atziņa: 3. Mazliet aiznemshos domu no THE BOOK: cilvēku domu gājieni ir neizdibināmi. Pašreiz vairāk teoriju nav;)

2.
Teica desperado:
27. Augustā, 2009 gadā

oja, ta ir prastaka un parastaka kluda gan darba lietas, gan privatajas - neiedomaties, ka kads var saprast izteikto (mutiski vai rakstiski, vai jebka citadi) domu pa savam, turklat citadi neka tas domats ;) tapec jau butu vajadzigs 'follow-up' vai kaut kas tamlidzigs, bet pie ta japiestrada :)

3.
Teica Sīkā:
27. Augustā, 2009 gadā

Mērfija likums - Ja Tu visu izskaidro tik nepārprotami, lai neviens nevarētu pārprast, kāds noteikti sapratīs citādi :))

4.
Teica desperado:
29. Augustā, 2009 gadā

alleluja! ;)

Izsaki savu viedokli