Varadero paliekam vēl vienu dienu, tikai gribam pārvākties uz citu hoteli. Rītu pēc brokastīm gan pavadām pludmalē, ja reiz ir kūrorts, tad ir. Pludmale, jāsaka kā ir – uz visām 5 zvaigznēm. Pirms izvākties, ejam izlūkos uz blakus viesnīcām. Uz centra pusi atrodam vienu, bet nevar parādīt istabas, tad nu nolemjam izmēģināt to pašu Kawama.

Tur savukārt citi piedzīvojumi – ļoti interesanti jautājumu vai ir brīva vieta uztver recepcija. Izrādās, kaut kas nav tik vienkārši, kā varētu likties. Meitene pati nevar ne rezervēt, ne pateikt, vai ir brīvas vietas, tāpēc tiekam sūtīti augšā pie Joela, komercvadoņa. Iztusējam augšā pa pieņemamo telpu, gaidot Joelu, kura kabinets slēgts. Zīmīgas skaņas nāk no labierīcību puses, bet džeks pats nerādās. Tā pavadījuši kādas minūtes 10, dodamies atpakaļ pie recepcijas. Meitene ņemas kaut ko pa telefonu un smaidīgi deklarē, ka nu noteikti Joels būšot, lai tik ejam atpakaļ. Tiešām Joels kā dzīvs sēž kabinetā. Uz jautājumu par brīvām istabām sariktē neizpratnes pilnu seju, jo istabas tiešām esot. Tad nu sarunājam divas istabas un dodamies atpakaļ.

Kad ievācamies – baigi feini. Istaba ir vissolīdākā visā ceļojuma laikā, pieticīgi runājot. Ari pats hotelis ir citas klases, tas jūtams ik uz katra soļa. Pēc ievākšanās atkal izmantojam pludmales pakalpojumus, līdz sākas lietus. Kā jau septembra beigas, tuvojas lietus sezona, un ceļojuma otrajā daļā gandrīz katru dienu vairāk vai mazāk, bet uzlīst lietus. Pie naudas maiņas kabīnes sastapta dāmīte žēlojas, ka oktobris vispār esot vāks – ar lietussargu vien jāstaigā. Diez ko kubieši teiktu par mūsu dubļaino rudeni… 😀

Kādu brīdi paklaiņojam ari pa plašo teritoriju, izrādās ir ari ‘lētais’ sektors, kurā ēkas vairāk līdzinās kojām… Tā ka atkal velkas uz lietu, līdz vakariņām ļoti mietpilsoniski – iegrimstam satelīta TV piedāvājumā.

Rezumējums par Varadero – intereses un kontrasta pēc bija jāaizbrauc, bet ja ir vēlme aplūkot Kubu pašu, tad tā nav īstā vieta. Neko jaunu gan nepateicu, bet tā nu tur ir. Kūrorts kā jau kūrorts.

Adrese:
Club Kawama
Primera Avenida y Calle 1,
Varadero,
Mantanzas, Cuba.
Tel: (53 45) 61 4416-20 Fax: (53 45) 66 7334, 66 7254
e-mail: reserva@kawama.gca.tur.cu, comercia@kawama@gca.tur.cu

.

Nu ja, un šis tiem, kuriem ir interese par dvakojošām, nedaudz noplukušām istabām un žurkām kondicionierī:

Villa Tortuga
Calle 9 e/ Bulevar y Ave.
Kawama. Matanzas. Cuba

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Par šo rakstu ir saņemti 2 komentāri

1.
Teica Atoms:
16. Martā, 2009 gadā

smukas bildes :) man arī gribētos kādreiz aizbraukt uz Kubu :)

2.
Teica desperado:
16. Martā, 2009 gadā

vieta jau ari smuka - un nav nemaz tik sarežģīti, laba kompānija, nedaudz baksītis un viss ;) ak jā, vēl noder vismaz daži vārdi spāniski :D

Izsaki savu viedokli