labrīt!

kādu brīdi atpakaļ priecājos par Busuļa КИНО. Tad vēl pēc kāda brīža reklāmās saklausīju vēstījumu – ‘gatavojaties koncertiem’. Nu ko, skaidrs, ka gribās uz Busuļa koncertu – cd ir feina lieta, bet koncerts tomēr ir par pakāpi augstāka labuma lieta, vai ne… Nu lūk, kamēr iztaisīju no sevis aizņemtu tipiņu, kurš apkrāvies darbiem, nedarbiem un izklaidēm, tikmēr attapos kādā no jūlija pēdējām dienām, izdzirdot, ka Busulim divi koncerti – 1. un 2. augustā. Jēziņ!!! a man gan 1., gan 2. augusts ar pasākumiem, kurus faktiski nevar atlikt – 1.datumā sākas deju nometne, no kuras jaut tā 2. datumā jāizskrien uz sporta spēlēm. Lai vai kā, bet izlēmu – ja nu kas un pēkšņi vēl ir kādi bileti palikuši, dilles ar visiem deju nometnes vakara pasākumiem, jāiet uz koncertu. Tomēr kā par skādi (nu gan jau jāsaka – par laimi) atlikušas bija tieši 2 biļetes, katra 28 lati, zāles pretējos stūros… Uz tādu risinājumu roka nepacēlās.

Tagad redzu, ka viss notiek kā tam jānotiek, un Busuļa jaunskungam ir vēl 2 koncerti, šoreiz Dzintaru koncertzālē. Nu feini, ko citu lai saka 🙂 un vēl feināks ir fakts, ka man ir jau glīti izdrukātas 2 e-biļetes uz šamējo pasākumu 😀

Morāle – nestrebjam karstu, sekojam līdz aktuālajai informācijai (respektīvi, neesam strausi un nebāžam galvu informācijas tuksneša smiltīs), un ja ko tomēr izdzirdam, tad rīkojamies fiksi, ir ari citi gribētāj!

lai rudens miers pār jums šonak! pīs! 😉

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Izsaki savu viedokli