Labrīt vēlreiz.

Lai nesamulsinātu tautu – Mr.Pele šoreiz ir, nu jau folklorizētais I.Emša kungs. Nupat TV izdzirdēju no minētā pieredzes bagātā kunga līdzību: ‘ja nepatīk attēls, kas spogulī, tad pareizais risinājums nebūtu sasist spoguli’. Šī pati līdzība tiek attiecināta uz šobrīd aktuālajiem potenciālajiem grozījumiem par Saeimas atlaišanas tiesībām tautai. Citiem vārdiem – Saeima ir tautas spogulis, un atlaist Saeimu būtu spoguļa dauzīšana, nevis racionāla un rezultatīva darbība.

Man gan gribētos Emša kungam pajautāt – pat ja tā, vai nav tā, ka šā brīža Saeima būtu tautas spogulis, datējams ar 2006.gada 7.oktobri? kopšu kura – ne mazums laika pagājis, kā ari, ne mazums, interesantu faktu atklājies, ja gribam izteikties pieklājīgi.

Otrkārt – domāju, ka neviens īpaši vairs nemēģinās apstrīdēt, ka uz 2006.gada vēlēšanām vēlētāji pie šī spoguļa piegāja nupat kā no psihoterapeita kušetītes piecēlušies, kur viņam dažādu pozitīvisma kampaņu iespaidā bija nedaudz pagrozīta realitātes izjūta.

Bet ko lai saka – muldēt jau iemācījušies kungi ir uz teicami. Un ko tik naudas dēļ neizdarīsi 😉

Bet jautājums paliek nemainīgs – ko tad darīt, ja ne izrakstīt šiem pārgudrajiem vilka pasi, ja paši negrib sākt strādāt?!?!

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Izsaki savu viedokli