Labrīt!

Kā jau no virsraksta droši noprotams – vakar biju Aleksandra Sircova, aka Muraveja, jubilejas koncertā. Un tāpat no virsraksta noprotams, ka koncerts, manuprāt, bija tiešām ļoti labs, lai neteiktu vairāk!

Nezinātājiem īsumā – 2008. gada 2. janvārī Kongresu namā, atzīmējot Aleksandra Sircova 50 gadu jubileju, uzstājās virkne mūziķu, kopumā vairāk kā 80! Tai skaitā – Intars Busulis, Normunds Rutulis, Arnis Mednis, Marija Naumova, Pete Anderson, Aisha, Gunārs Meiers, Aivars Lapšāns, Labvēlīgais tips, Keksi, Red Bee, Opus pro, Eolika, Rebel, Time after time un Latvian blues band, arī viesi no Igaunijas – Tenis Mjagi, grupas Chicken band un Lament.

Gandrīz visu koncerta laiku ģīmi nepameta mazliet muļķīgs smaids kā bērnam, kuram nupat iedota jauna mantiņa – patika tas, ko demonstrēja viesi un pats Muravejs. Vienīgā nelaime, kas gan ir mana problēma, neizdevās nosēdēt līdz beigām – mani, acīmredzot, piebeidza jaunā gada pirmās darba dienas sindroms kombinācijā ar ‘sarkano biti’ (skanēja briesmīgi un negatīvā nozīmē lēca ārā no pārējo dalībnieku fona) un tai sekojošais karstasinīgo igauņu importa regeja dziedonis – ar savu gandrīz vai 10 minūšu garo variāciju par tēmu Purple rain. Šorīt diemžēl nācās secināt, ka garām esmu palaidis Time after time, Busuli un vēl kādus tipus… bet ko padarīt – katram jāzina savs mērs, ir taču ari nākamā diena 🙂

p.s. ir vēl kāda pozitīva lieta – noskaidrojās kas ir Ieva Ke (jautājums no šejienes) – Ieva Kerēvica 😉

VN:F [1.9.4_1102]
Rating: 0 (from 0 votes)

Izsaki savu viedokli